Lektoriranje

Lektoriranje naredi vaša besedila berljiva, zanimiva in čarobno privlačna.

Med nastajanjem besedila avtorjeve besede sledijo toku njegovih misli. Lektoriranje je zato nujen pripomoček dobrih tekstopiscev, saj le-ti razumejo pomembnost pravilnega in lepo oblikovanega besedila.

Dovršenost besedila je želja vsakega dobrega avtorja, pa naj gre za zapis izsledkov dolgoletnih raziskav ali lastnih spominov na pretekla doživetja.

Enako velja za opise izdelkov, ki so plod sodelovanja ustvarjalcev in izdelovalcev, pa tudi tistih, ki so jih oblikovale roke prebivalcev našega planeta tisočletja nazaj; prav vsi si zaslužijo pomen prenesti z lepimi besedami v prijetno berljivih zapisih.

lektoriranje
listine-nsal

Naša ekipa verjame, da se izobraževanje v življenju nikdar ne konča, zato ponosno podpiramo članstvo v Lektorskem društvu Slovenije. Izmenjava mnenj in debata o dilemah pri našem delu je nezamenljiv biser med dragulji poklica, ki ga opravljamo s ponosom.

K svojemu delu pristopamo s spoštovanjem do vašega; z željo, da bi ustvarili končni izdelek, na katerega smo vsi ponosni; predvsem pa s prepričanjem, da vas ob misli na sodelovanje z jezikovnimi svetovalci ne rabi zmraziti, ampak vas lahko ob tem preplavi občutek miru, ker veste, da bomo skupaj ustvarili to, kar ste si zamislili.

Cenik lektoriranja

Cene veljajo za 1 lektorsko stran, ki vsebuje 1500 znakov brez presledkov.

Obračun se izvaja zaokrožen na pol lektorske strani. 

Na podlagi 94. člena zakona o DDV-1 nisem zavezanec za DDV.

Reklamacije sprejemamo v roku 8 dni od izstavitve računa.